Gemak dient de mens

We snappen best dat niet iedereen tijd en zin heeft zijn eigen vloer vanaf nul zelf te gaan zitten verzinnen. Het moet allemaal snel snel, liefst vandaag besteld… vandaag in huis. Overigens lukt dat met de meeste producten als je ze gewoon in een winkel gaat halen 😉 .

Bij kurkvloeren is dat helaas toch niet altijd het geval. Maar we doen er wel alles aan om de levertijd zo kort mogelijk te maken. En dat gaat het beste met kant en klare producten: ons Solida Easy Choice programma. Alles zit er al op en aan: decor, vorm, kleur, afwerkingslaag. Je hoeft het alleen nog maar te (laten) leggen.

Ze rollen kant en klaar uit de fabriek met de laatste nieuwe snufjes op het gebied van technologie en design. Bij de DIGI-Cork collectie zie je houtstructuren, maar het zijn hele echte kurkvloeren, dus alle natuurlijke eigenschappen van dit mooie stukje moeder natuur blijven behouden: warmte-isolatie, veerkracht, duurzaamheid, geluidsreductie. Een milieuvriendelijker alternatief voor vinylvloeren kennen wij niet. Bij de AUTHENTIC-Cork collectie laat het zich niet raden: die zijn overduidelijk als kurkvloeren herkenbaar.